nav O nama
Ponuda
Podrška
Linkovi
Kontakt  
Početna stranica


 
Pretraga stranica
 

Mail lista
  Prijavite se na našu mail listu i primajte novosti i promocije naših usluga
 

 
   
 
 
 
 
   

 

 

O nama

Firma "EMAX" d.o.o. je osnovana 1989. godine, među prvim privatnim kompanijama takve vrste u Bosni i Hercegovini. Do 1992. godine, "EMAX" je bio fokusiran na projektovanje i inžinjerske radove, ali donekle i na distributerstvo. Godine 1994., kada je ekonomija u Bosni i Hercegovini bila na katastrofalnom nivou, firma je napravila stratešku odluku i usmjerila najveći dio svog poslovanja prema distributerstvu i prodaji kvalitetnih mehaničkih i mašinskih proizvoda, sa posebnim naglaskom na tehničke usluge i podršku. Naša ponuda sadrži proizvode svjetskih lidera poput firmi: SKF, SNR, NTN, itd. Takođe smo članovi svjetske mreže distributera što znači da u vrlo kratkom roku možemo nabaviti skoro pa svaku vrstu rezervnih mašinskih dijelova.

Danas, mi smo jedni od najvećih distributera ležaja u Bosni i Hercegovini, sa najkvalitetnijm skladištem u BiH.

U našem prodajnom programu ćete takođe naći: simeringe, kvalitetne i plastične materijale, elektrode, alate, vijčanu robu itd.

"EMAX" d.o.o. je uvijek fokusiran na kvalitetne proizvode, usluge i podršku. Svi proizvodi u našem prodajnom programu su sa certifikatom ISO 9000, ISO 14000 i ISO 16949. To je osnova naše poslovne etike, i u cijeloj Bosni i Hercegovini je prepoznatljiv zaštitni znak - POUZDANOST I KVALITET.


Kadrovi

Mi stalno ulažemo u naše osoblje. Svi zaposleni pokušavaju naučiti što je više moguće, dok skupljaju iskustvo kako bi pobijedili izazove svakodnevnog poslovnog života. Naše osoblje je sastavljeno od visoko obrazovanih radnika: inžinjera mašinstva (Univerzitet u Beogradu, Jugoslavija), IT i poslovnih menadžera (Univerziteti: York, Bradford, Surrey, Southampton Business School; Velika Britanija), kao i od iskusnih mašinskih tehničara.

Naše osoblje je više nego kompetentno da konstantno bude u trendu sa zahtjevima modernog poslovanja, pri tome koristeći najnovija dostignuća u polju ICT tehnologija. Razvili smo blisku saradnju sa Mašinskim fakultetom (Univerzitet u Tuzli) na polju istraživanja, testiranja i razvoja, i sa svakim danom nastojimo tu saradnju još više poboljšati.

EMAX ima tradiciju, znanje i iskustvo...naših 20 godina postojanja to svesrdno potvrđuje.

 

 

© 1989-2009 EMAX doo Tuzla - emax@emax.ba